"Kurzemes Gaļsaimnieks" pērn paplašinājis savu veikalu tīklu jau līdz 70 tirdzniecības vietām

07.08.2020 08:27:00

Turpinot paplašināt mazumtirdzniecības veikalu tīkla darbību, SIA “Kurzemes Gaļsaimnieks” pērn atvēris jaunas gaļas un gaļas izstrādājumu tirdzniecības vietas, 2019.gada beigās to kopējam skaitam sasniedzot 70. Šogad, kā norāda SIA “Kurzemes Gaļsaimnieks” vadība, veikalu tīkla paplašināšana tiks turpināta.

SIA “Kurzemes Gaļsaimnieks” ir Priekules novadā reģistrēts uzņēmums, kas aizvadītajā gadā palielinājis darbinieku skaitu ne tikai uz vietas Priekules novadā, bet arī visā pārējā Latvijas teritorijā, 2019.gada noslēgumā  nodrošinot ar darbu 507 cilvēkus.

SIA “Kurzemes Gaļsaimnieks” 2019.gadā apgrozījis 40,31 milj.EUR, pēc nodokļu nomaksas gūstot 252,91 tūkst.EUR lielu peļņu.

SIA “Kurzemes Gaļsaimnieks” lielu uzmanību nemainīgi pievērš produkcijas kvalitātes kontrolei, kā arī jaunu gaļas pārstrādes produktu izveidei. Pērn uzņēmums veicis nozīmīgus ilgtermiņa ieguldījumus. Piemēram, vērā ņemami līdzekļi ieguldīti vairāku jaunu gaļas pārstrādes tehnoloģisko līniju iegādē. Tāpat arī turpināts darbs pie produktu svēršanas un noliktavu uzskaites automatizācijas, kas uzlabo produkcijas ražošanas izsekojamību.

Lursoft dati liecina, ka pagājušajā gadā SIA “Kurzemes Gaļsaimnieks” 2019.gadā nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 5,19 milj.EUR.

Uzņēmuma lielākā kapitāldaļu turētāja ir Aksana Jansone, kurai pieder 41,43% SIA “Kurzemes Gaļsaimnieks” kapitāldaļu, vēl 28,57% pieder Ainaram Jansonam, bet atlikušās kapitāldaļas vienādās daļās sadala Inese un Stepans Riško.