"Pure Chocolate" padomi atstājis Rolands Gulbis

14.09.2020 09:03:00

Klientu Portfeļa monitoringa dati rāda, ka aizvadītajā nedēļā no SIA “Pure Chocolate” padomes locekļa amata atcelts Rolands Gulbis. Lursoft izziņas informācija liecina, ka viņš amatu uzņēmuma padomē ieņēmis kopš 2018.gada janvāra. SIA “Pure Chocolate” padomes locekļa amatu turpina ieņemt Aivars Žimants, bet padomes priekšsēdētāja – Mārtiņš Jaunarājs.

Rolands Gulbis šobrīd ieņem amatus kopskaitā 19 uzņēmumu un organizāciju vadībā, kā arī ir konsultāciju uzņēmuma SIA “Rogul” īpašnieks un patiesais labuma guvējs.
SIA “Pure Chocolate” lielākie kapitāldaļu turētāji ir KS “BaltCap Latvia Venture Capital Fund” (60%) un Aivars Žimants (29,37%), kurš arī reģistrēts kā uzņēmuma patiesais labuma guvējs.

Aizvadītajā gadā SIA “Pure Chocolate” apgrozījis 3,8 milj. EUR, bet gadu noslēdzis ar 228,7 tūkst. EUR zaudējumiem. Jānorāda, ka ar zaudējumiem uzņēmums strādā jau kopš 2015.gada. Gada pārskatā teikts, ka SIA “Pure Chocolate” apgrozījums vietējā tirgū pērn palielinājis par 8%, bet eksporta tirgos – par 32%. Pagājušajā gadā turpinātas esošās un uzsāktas jaunas sadarbības arī ievērojamiem tirdzniecības partneriem Vācijā, ASV, Japānā, Ķīnā un Korejā.