"Latvijas lifts-Šindlers" valdē darbu sākuši Asta Akeliene un Pāvels Jefimovs

28.09.2020 09:53:00

Klientu Portfeļa monitorings informē, ka piektdien, 25.septembrī, izmaiņas reģistrētas AS “Latvijas lifts-Šindlers” valdē. Pēc Lursoft izziņas informācijas, piektdien valdes locekļu amatos iecelti Asta Akeliene un Pāvels Jefimovs.

Līdz ar veiktajām izmaiņām AS “Latvijas lifts-Šindlers” valde turpina darbu trīs personu sastāvā, jo kopā ar jaunieceltajiem valdes locekļiem darbu turpina arī valdes priekšsēdētājs Aivijus Čerauskas

Pēc Lursoft pieejamās informācijas ne Asta Akeliene, ne arī Pāvels Jefimovs iepriekš nav ieņēmuši amatus citos Latvijā reģistrētos uzņēmumos.

AS “Latvijs lifts-Šindlers” apgrozījums 2019.gadā palielinājies par 323,83 tūkst.EUR, sasniedzot 3,94 milj. EUR. Kā teikts iesniegtajā gada pārskatā, tas lielā mērā saistīts ar uzņēmuma vadības maiņu, struktūrvienību optimizāciju un uzņēmējdarbības risku izvērtēšanu. Uzņēmums norādījis, ka šogad tā apgrozījumam nevajadzētu mainīties par vairāk nekā 10% no plānotā, jo arī no 2009.gada krīzes gūta pieredze, ka būvniecības tirgus ir diezgan inerts, tāpēc nav iemesla šogad plānot ievērojamu ieņēmumu kritumu jauno liftu pārdošanas segmentā.