Pērn "ZABBIX" apgrozījums audzis par 26,11%

30.09.2020 08:51:00

Aizvadītajā gadā SIA “ZABBIX” saglabājis iepriekšējo gadu pieauguma tempu. Iesniegtais gada pārskats liecina, ka 2019.gadā SIA “ZABBIX” apgrozījums kāpis par 26,11%, palielinoties līdz 6,77 milj. EUR, bet peļņa pēc nodokļu nomaksas pieaugusi līdz 2,79 milj. EUR. Turpmākajos gados paredzēts paplašināt uzņēmuma apgrozījumu, veidojot intensīvāku sadarbību ar partneriem, kā arī apgūstot jaunus eksporta tirgus un aktīvi piedaloties specializētajās konferencēs un izstādēs.

“Realizācijas pieaugums saistīts ar jaunu klientu un apjomīgu pasūtījumu piesaistīšanu, sadarbības paplašināšanos ar esošajiem klientiem, kā arī ar noslēgto vienošanos ar meitas uzņēmumiem,” teikts SIA “ZABBIX” vadības ziņojumā.

Pērn SIA “ZABBIX” bijis darba devējs 59 darbiniekiem. “Uzņēmuma vadība saprot, ka viens no būtiskākajiem priekšnosacījumiem veiksmīgai uzņēmuma tālākai attīstībai ir iespējami stabils un sabalansēts zinošu darbinieku kolektīvs. Ņemot vērā IT jomā pastāvošo darbinieku būtisko trūkumu, uzņēmums cenšas veidot darbiniekiem pievilcīgu darba vidi un piekopt sociāli atbildīgu politiku,” norādījusi SIA “ZABBIX”  vadība.

Pie uzņēmuma attīstības turpmākajiem mērķiem SIA “ZABBIX” izvirzījis biroja telpu un darbinieku skaita paplašināšanu, kā arī darbu pie “ZABBIX” programmatūras uzlabošanas, izstrādājot tai jaunākas versijas.

SIA “ZABBIX” vienīgais īpašnieks un arī patiesais labuma guvējs ir Aleksejs Vladiševs.