Par Oļegam Osinovskim piederošā "Dzintars Production" vadītāju iecelta Anastasija Udalova

08.10.2020 06:29:00

Izmaiņas vakar notikušas SIA “Dzintars Production” valdē, rāda Lursoft izziņas informācija. AS “Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīca” piederošā uzņēmuma valdi atstājusi Natālija Petrova, kas kopš š.g. jūlija bija uzņēmuma vienīgā amatpersona, un viņas vietā par valdes locekli iecelta Anastasija Udalova
Anastasija Udalova vienlaikus ir arī AS “Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīca” padomes locekle, iepriekš bijusi VAS “Latvijas autoceļu uzturētājs” un SIA “DVEAN” valdes locekle.

Jānorāda, ka valdes nomaiņa vakar nebūt nav bijusi vienīgā lielā pārmaiņa uzņēmuma datos, jo mainīts arī uzņēmuma nosaukums – kopš dibināšanas brīža 2006.gadā līdz pat vakardienai SIA “Dzintars Production” bija zināms ar nosaukumu SIA “Instruments”.

Šo gadu laikā uzņēmums ieņēmumus no saimnieciskās darbības guvis vien tālajā 2007.gadā, kad apgrozīti 189,13 tūkst. EUR. 
Kā SIA “Dzintars Production” darbības veids joprojām norādīta dzelzceļa lokomotīvju un ritošā sastāva ražošana. 

AS “Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīca” piederošā uzņēmuma patiesais labuma guvējs ir Oļegs Osinovskis. Šobrīd uzņēmējs ir patiesais labuma guvējs 11 uzņēmumiem, kas reģistrēti Latvijā. Plašsaziņas līdzekļi septembrī jau ziņoja, ka maksātnespējīgā kosmētikas un parfimērijas ražošanas uzņēmuma AS “Dzintars” aktīvus par 5,5 milj. EUR iegādājies igauņu miljonāram Oļegam Osinovskim piederošais SIA “Ritrem”.