llze un Uldis Pīlēni reģistrējuši jaunu uzņēmumu

16.10.2020 10:51:00

Vakar, 15. oktobrī, uzņēmējs Uldis Pīlēns kopā ar  savu sievu Ilzi Pīlēnu reģistrējuši jaunu holdingkompāniju - AS “Ola Foundation”. Abi uzņēmēji reģistrēti kā uzņēmuma patiesie labuma guvēji.

Par jaunreģistrētās AS “Ola Foundation” valdes locekli iecelta Ilze Pīlēna, savukārt Uldis Pīlēns ieņems padomes priekšsēdētāja amatu. Kopā ar viņu padomē strādās arī Nora Kalna un Kristīne Egliena-Čaunāne.

Lursoft izziņas informācija rāda, ka AS “Ola Foundation” reģistrētais pamatkapitāls ir 480 tūkst. EUR, bet šobrīd apmaksātais pamatkapitāls - 32 tūkst. EUR. Uzņēmums reģistrēts Rīgā, Balasta dambī 72-6. Lursoft dati liecina, ka šajā adresē reģistrēts arī Ilzei Pīlēnai piederošais nekustamā īpašuma izīrēšanas un pārvaldīšanas uzņēmums SIA “GROPIUS”. Šobrīd Ilze Freimane kā patiesā labuma guvēja reģistrēta kopumā trijos uzņēmumos, bet Uldis Pīlēns - 24 uzņēmumos.

Lursoft kalendārs, kurā tiešsaistē iespējams pārskatīt dažādos reģistros reģistrētos notikumus, liecina, ka 15. oktobrī reģistrēti 39 jauni uzņēmumi.