Ierosināts "Ekovalis Latvija" tiesiskās aizsardzības process

17.11.2020 10:07:00

Lursoft izziņas informācija rāda, ka vakar, 16.novembrī, reģistrētas ziņas par SIA “Ekovalis Latvija” tiesiskās aizsardzības procesa uzsākšanu. 

SIA “Ekovalis Latvija” pamatdarbības veids ir rūpnieciskā un ekoloģiskā tīrīšana, bīstamo atkritumu savākšana un izvešana, ka arī tas nodarbojas ar būvniecības un apdares darbu pakalpojumu sniegšanu.

Lursoft esošā informācija rāda, ka SIA “Ekovalis Latvija” aizvadītajā gadā uzvarējis vairākos konkursos par daudzdzīvokļu dzīvojamo māju energoefektivitātes paaugstināšanas pasākumu veikšanu. Tiesa, kā informējis reģionālais laikraksts “Kurzemes Vārds”, uzņēmums nav spējis iekļauties noteiktajos termiņos un tas nav pabeidzis uzsāktos būvdarbus vairākos objektos.

Liepājā reģistrētais SIA “Ekovalis Latvija” šobrīd uzkrājis 12,76 tūkst. EUR lielu nodokļu parādu, tāpat arī Lursoft Kavēto maksājumu datu bāzē pieejamā informācija liecina, ka uzņēmumam reģistrēti vairāki kavētie maksājumi kopumā par vairākiem desmitiem tūkstošiem eiro.

SIA “Ekovalis Latvija” kapitāldaļu turētājs ir Lietuvā reģistrētais Ekovalis UAB, savukārt uzņēmuma patiesais labuma guvējs ir Jonas Poliakas.

Pārskatu par 2019.gadu SIA “Ekovalis Latvija” aizvien nav iesniedzis. 2018.gadā tas apgrozījis 1,95 milj. EUR un nopelnījis 259,85 tūkst. EUR.