Par “Integrālās izglītības institūts- I3” vienīgajiem īpašniekiem kļuvuši Inga un Juris Rubeņi

26.11.2020 08:41:00

Vakar, 25.novembrī, apjomīgas izmaiņas reģistrētas SIA “Integrālās izglītības institūts- I3” datos. Mainījies uzņēmuma dalībnieku, patieso labuma guvēju un amatpersonu sastāvs, kā arī nomainīta uzņēmuma juridiskā adrese.

Līdz šim SIA “Integrālās izglītības institūts- I3” kapitāldaļas vienādās daļās piederēja četrām personām - Ingai un Jurim Rubeņiem, Ilzei un Uldim Pīlēniem. Lursoft dati rāda, ka Ilze un Uldis Pīlēni no š.g. 3.novembra vairs nav SIA “Integrālās izglītības institūts- I3” kapitāldaļu turētāju vidū, tādējādi Ingai Rubenei salabājušies līdzšinēji 25% SIA “Integrālās izglītības institūts- I3” kapitāldaļu, bet Juris Rubenis savu līdzdalību uzņēmuma pamatkapitālā palielinājis līdz 75%. Inga un Juris Rubeņi arī reģistrēti kā uzņēmuma vienīgie patiesie labuma guvēji.

Līdz ar izmaiņām SIA “Integrālās izglītības institūts- I3” dalībā, Ilze un Uldis Pīlēni atcelti arī no uzņēmuma valdes, tāpēc par uzņēmuma jauno valdes priekšsēdētāju iecelts Juris Rubenis, savukārt valdes locekles pienākumus tāpat kā līdz šim pildīs Inga Rubene.

Vakar arī nomainīta SIA “Integrālās izglītības institūts- I3” juridiskā adrese, kas pārcelta no Balasta dambja 72 - 5 uz Brūkleņu ielu 8, Rīgā

SIA “Integrālās izglītības institūts- I3” dibināts 2017.gadā, tā pamatkapitāls ir 23 tūkst. EUR.

Uzņēmums norādījis, ka tā pamatdarbība saistīta ar citur neklasificētu izglītību. Plašsaziņas līdzekļos pieejamā informācija liecina, ka 2018.gadā uzņēmums valsts ierādņiem sniedzis apzinātības treniņus, kuros ierēdņi apguva plašu tēmu loku sākot ar ievadu apzinātības / meditācijas pamata principos un praksē, beidzot ar apzinātības vai meditācijas prakses izraisītajiem fenomeniem un krīzēm, kā ar tām strādāt.

2019.gadā uzņēmums apgrozījis 199,61 tūkst. EUR un nopelnījis 13,32 tūkst. EUR.