Izbeigta uz Intas Rudenko vārda reģistrētā "Grobiņas ziedi" prokūra

03.12.2020 06:29:00

Lursoft dati rāda, ka vakar izbeigta SIA “Grobiņas ziedi” prokūra, kas bija reģistrēta uz Intas Rudenko vārda, paredzot tiesības prokūristei atsevišķi pārstāvēt uzņēmumu, tiesa, bez tiesībām atsavināt nekustamo īpašumu, to ieķīlāt vai arī apgrūtināt ar lietu tiesībām.

Šobrīd SIA “Grobiņas ziedi” ir reģistrēta viena prokūra – uzņēmuma līdzīpašniekam, valdes loceklim un patiesajam labuma guvējam Jevgenijam Rudenko

Lursoft izpētījis, ka SIA “Grobiņas ziedi” līdzšinējai prokūristei Intai Rudenko pieder daļas divos uzņēmumos – SIA “Agrostars” un SIA “Florenergo” –, kuros uzņēmēja ieņem, attiecīgi, valdes priekšsēdētājas un valdes locekles amatus.

SIA “Grobiņas ziedi” reģistrēts 1994.gadā, tā pamatkapitāls ir 65,45 tūkst. EUR.
Ziedu audzētājs 2019.gadā apgrozījis 1,21 milj. EUR un pēc nodokļu nomaksas nopelnījis 5,11 tūkst. EUR. Pērn tas ar darba vietām nodrošinājis 32 darbiniekus. Jānorāda, ka SIA “Grobiņas ziedi” šobrīd reģistrētas 8 struktūrvienības.

2019.gadā SIA “Grobiņas ziedi” nodokļos samaksāja 170,10 tūkst. EUR, savukārt tā pašreizējais nodokļu parāds ir 6,91 tūkst. EUR. Šogad maijā un novembrī VID atbalstījis SIA “Grobiņas ziedi” nokavēto nodokļu maksājumu samaksas sadali termiņos vai atlikšanu uz laiku līdz trim gadiem.