Atcelts valsts notāra lēmums par "Austra Pak" darbības izbeigšanu

11.12.2020 06:20:00

Klientu Portfelis ziņoja, ka aizvadītajā nedēļā ar LR Uzņēmumu reģistra valsts notāra lēmumu izbeigta gofrētā kartona displeju un kartona iepakojumu ražotāja SIA “Austra Pak” darbība, kā arī no amatiem atceltas uzņēmuma amatpersonas.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka uzņēmumam izdevies ārkārtas steidzamības kārtā radušos situāciju atjaunot, kā rezultātā Galvenā valsts notāre atcēlusi iepriekš pieņemto lēmumu un SIA “Austra Pak” statuss Uzņēmumu reģistrā ir atjaunots.

Jānorāda, ka SIA “Austra Pak” iepriekš nebija sniedzis informāciju par patiesajiem labuma guvējiem, taču pašreizējā informācija liecina, ka š.g. 8.decembrī uzņēmums reģistrējis informāciju, ka tā patiesos labuma guvējus noskaidrot nav iespējams.

Uzņēmuma apgrozījums pēdējos gados pārsniedzis 2 milj. EUR, kā arī tas strādājis ar peļņu. Iesniegtajā vadības ziņojumā par 2019.gadu gofrētā kartona displeju un kartona iepakojumu ražotājs SIA “Austra Pak” norādījis, ka tas investējis līdzekļus stendu ražošanā, iegādājoties digitālās drukas iekārtu. Tāpat arī ieguldīti līdzekļi reklāmas produktu un iepakojumu griežamā galda programmatūras atjaunināšanā. Uzņēmums strādājis arī pie jaunu sadarbības partneru piesaistes Skandināvijas tirgū, šim gadam izvirzot mērķi noturēt ražošanas apjomu sasniegtajā līmenī. Pērn uzņēmums ar darba vietām nodrošinājis 57 darbiniekus.

SIA “Austra Pak” kapitāldaļas pieder piecām personām – Līgai Ābelei (23,75%), Kārlim Čečinam (23,75%), Aivaram Jāvaldam (5%), Inesei Lamasai (23,75%) un Allai Morozovai (23,75%). Lursoft izziņas informācija liecina, valdes locekles pienākumus uzņēmumā pilda Alla Morozova.