"Veselības centru apvienība" valdē darbu uzsācis Aleksejs Derovs

05.01.2021 08:13:00

AS “Veselības centru apvienība” valdē darbu uzsācis Rīgas Stradiņa Universitātes asociētais profesors Aleksejs Derovs, liecina Lursoft izziņas informācija. Tāpat kā AS “Veselības centru apvienība” valdes priekšsēdētājai Stellai Lapiņai un valdes loceklim Zigurdam Lasovskim, arī Aleksejam Derovam piešķirtas tiesības atsevišķi pārstāvēt uzņēmumu.

Lursoft izpētījis, ka Aleksejs Derovs ieņem amatu arī  biedrībā “Gremošanas slimību biedrība”, kā arī savulaik bijis saistīts ar Latvijas Internistu biedrību. 

Medicīnas pakalpojumu sniedzējs AS “Veselības Centru Apvienība” 2019.gadā turpinājis paplašināt piedāvāto pakalpojumu klāstu. Tas sekmējis arī apgrozījuma pieaugumu, kas pērn audzis par 21%. Lursoft datu bāzē pieejamais gada pārskats liecina, ka AS “Veselības Centru Apvienība” 2019.gadā apgrozījusi 31,78 milj. EUR un pēc nodokļu nomaksas nopelnījusi 2,69 milj. EUR.

Uzņēmums iegādājies jaunākās paaudzes diagnostikas iekārtas visās struktūrvienībās un investējis ievērojamus līdzekļus jaunās paaudzes magnētiskās rezonanses iekārtu un eksimera lāzera iegādei. Lai nodrošinātu pētniecību, uzņēmums turpinājis arī sadarbību ar Rīgas Stradiņa Universitāti un Latvijas Universitāti. Tāpat arī sekmēta personāla kompetence ar dažādu kursu, semināru un konferenču palīdzību.

Lursoft dati rāda, ka 2019. gadā AS “Veselības Centru Apvienība” ar darba vietām nodrošināja 1515 darbiniekus un nodokļos valsts kopbudžetā samaksāja 8,72 milj. EUR.