Zāļu lieltirgotavai "Recipe Plus" nomainījusies valde

12.01.2021 06:56:00

Lursoft izziņas informācija rāda, ka izmaiņas vakar, 11.janvārī, piedzīvojusi AS “Recipe Plus” valde. Dati liecina, ka amatu atstājis līdzšinējais valdes loceklis Aleksejs Udačins, kurš kopš pagājušā gada augusta bija uzņēmuma valdes vienīgā amatpersona. Par AS “Recipe Plus” valdes priekšsēdētāju vakar iecelta Vilma Druliene, bet valdes locekli – Ivo Velde.

Ivo Velde šobrīd ieņem arī AS “Sentor Farm Aptiekas” valdes locekļa un SIA “Loro Conto” valdes priekšsēdētāja amatus, savukārt Vilma Druliene vienlaikus ir arī AS “RPH Marketing Latvia”, SIA “Jonnex-Farma” un AS “Rīgas Farmaceitiskā Fabrika” valdes priekšsēdētāja.

Līdz ar izmaiņām valdē, vakar reģistrētas arī izmaiņas informācijā par AS “Recipe Plus” patiesajiem labuma guvējiem. Uzņēmums sniedzis informāciju, ka tā patiesos labuma guvējus nav iespējams noskaidrot. Iepriekš kā patiesie labuma guvēji bija reģistrētas astoņas fiziskās personas, tostarp arī Josifs Apts.

Zāļu, medicīnas un veselības preču vairumtirdzniecības un izplatīšanas uzņēmums AS “Recipe Plus” 2019.gadā turpināja paplašināt preču sortimentu atbilstoši aptieku un veselības aprūpes iestāžu pieprasījumam. Kā savā vadības ziņojumā norādījis AS “Recipe Plus”, 2019.gadu uzņēmums noslēdzis 10  sadarbības līgumus ar jauniem piegādātājiem, savā sortimentā iekļaujot 1445 pozīcijas, no kurām 409 ir zāles, bet 1036 – uztura bagātinātāji, higiēnas un kosmētiskie līdzekļi, medicīnas ierīces, kā arī veterinārās preces.

Gada pārskatā publiskotā informācija liecina, ka 2019.gadā, salīdzinot ar 2018.gadu, AS “Recipe Plus” apgrozījums palielinājies par 4,82 milj. EUR, sasniedzot 190,37 milj. EUR. Līdz ar apgrozījumu kāpusi arī uzņēmuma peļņa, kas pieaugusi no 15,53 milj. EUR 2018.gadā līdz 18,45 milj. EUR 2019.gadā.