Par "Jūrmalas namsaimnieks" valdes priekšsēdētāju iecelts Andrius Bakštonas

20.01.2021 06:31:00

Klientu Portfeļa monitorings informē, ka 21.janvārī reģistrētas izmaiņas SIA “Jūrmalas namsaimnieks” valdē. Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Igors Krivoručko turpmāk ieņems valdes locekļa krēslu, savukārt valdes priekšsēdētāja pienākumus pildīts Andrius Bakštonas. Lursoft pieejamā informācija liecina, ka Andrius Bakštonas šobrīd ieņem arī AS “Hausmaster” un SIA “Civinity LV” valdes priekšsēdētāja amatus.
1999.gadā dibinātais SIA “Jūrmalas namsaimnieks” pieder lietuviešu UAB “Būsto valda”, savukārt tā patiesais labuma guvējs ir Deividas Jacka.

2019.gadā SIA “Jūrmalas namsaimnieks” apgrozīja 3,90 milj. EUR un nopelnīja 1,20 milj. EUR. Uzņēmuma apgrozījumu veido ieņēmumi no māju pārvaldīšanas un apsaimniekošanas sniegajiem pakalpojumiem, ieņēmumi no pašvaldības nekustamo īpašumu apsaimniekošanas, kā arī ieņēmumi no citiem sniegtajiem pakalpojumiem privātpersonām un organizācijām. Gada laikā SIA “Jūrmalas namsaimnieks” apgrozījums palielinājies par vairāk nekā 6%.

Iesniegtajā vadības ziņojumā teikts, ka 2019.gada beigās SIA “Jūrmalas namsaimnieks” apsaimniekoja 345 dzīvojamās mājas.