“Wesemann” paveikto būvdarbu apjoms samazinājies par 30%

01.02.2021 08:06:00

2020.gadā SIA “Wesemann” paveikto  būvdarbu apjoms samazinājies par 30%, liecina uzņēmuma gada pārskatā publiskotā informācija. Lielāko apgrozījumu tas sasniedzis ārējā ūdensvada un kanalizācijas, kā arī siltumtrašu būvniecības darbos. 
Kā rāda SIA “Wesemann” gada pārskats, laika posmā no 2019.gada 1.oktobra līdz 2020.gada 30.septembrim tas apgrozījis 10,67 milj. EUR un pēc nodokļu nomaksas nopelnījis 9,83 tūkst. EUR. Konsolidētais apgrozījums šajā laika periodā bijis 16,86 milj. EUR, bet peļņa – 12,37 tūkst. EUR.

Vadības ziņojumā norādīts, ka SIA “Wesemann” ir dalībnieks personu apvienībā Lietuvā, kur noslēgti līgumi par siltumtrašu rekonstrukciju Kauņā, tāpat arī dalībnieks Zviedrijas uzņēmumā EA Kalla AB, kas noslēdzis vairākus līgumus par iekšējo inženierkomunikāciju ierīkošanu dzīvojamās mājās, skolās, sabiedriskajās ēkās Stokholmā un Gēteborgā.

SIA “Wesemann” kapitāldaļu turētāji un patiesie labuma guvēji ir Kristīne Papinova un Ivars Paurs.

Pēc Lursoft pieejamās informācijas, SIA “Wesemann” šobrīd ir kapitāldaļu turētājs četros uzņēmumos, kā arī biedrs divās pilnsabiedrībās.

SIA “Wesemann” galvenais darbības veids ir siltumapgādes, apkures, ventilācijas un gāzes objektu projektēšana, montāža un ekspluatācija, kā arī ārējo inženiertīklu būvniecība, siltumenerģija ražošana un realizācija.