“Gremošanas slimību centrs “Gastro”” pērn nopelnījis 571,17 tūkst. EUR

26.04.2021 06:45:00

SIA “Gremošanas slimību centrs “Gastro”” aizvadītajā gadā darbojies veiksmīgi, pieaugot uzņēmuma apgrozījumam. “Uzņēmums turpināja attīstīt jaunus medicīnas pakalpojumu veidus, paplašinot diagnostisko un terapeitisko pakalpojumu spektru, kā arī turpināja strādāt klīnisko pētījumu nozarē un izglītībā veselības aizsardzības jomā,” norādīts SIA “Gremošanas slimību centrs “Gastro”” vadības ziņojumā.

Pērn SIA “Gremošanas slimību centrs “Gastro”” pielāgojās darba specifikai Covid-19 pandēmijas apstākļos, nodrošinot attālinātās ārstu konsultācijas, kā arī piemērojot jaunus standartus pacientu apkalpošanai klātienē. Darbības ierobežošanas risku dēļ uzņēmums aizvadītajā gadā strādāja absolūtas taupības apstākļos, tostarp, nerealizējot ikgadējo investīciju programmu.

Pagājušajā gadā SIA “Gremošanas slimību centrs “Gastro”” palielinājis apgrozījumu par 18,77%, tam sasniedzot 2,30 milj. EUR. Pārskata gadu veselības iestāde noslēgusi ar 571,17 tūkst. EUR peļņu. 

SIA “Gremošanas slimību centrs “Gastro”” ir lielākais gastroenteroloģijas centrs Baltijā, kas nodrošina pilnu diagnostiku un ārstniecisko pasākumu spektru gremošanas sistēmas slimību noteikšanai un ārstēšanai. 

Pēc Lursoft pieejamās informācijas, SIA “Gremošanas slimību centrs “Gastro”” kapitāldaļu turētāji ir Mārcis Leja (45%), Ivars Tolmanis (45%) un Anžela Kertudo (10%). Pērn ārstniecības iestāde nodarbināja 39 darbiniekus.