Veikalu "Biotēka" īpašnieks 2020.gadā apgrozījis 3,6 milj. EUR

08.06.2021 06:58:00

Veikalu tīkla “Biotēka” īpašnieks SIA “Cintamani Baltic” iesniegtajā gada pārskatā norāda, ka 2020.gads bijis pārmaiņu pilns, jo dažādi ieviestie ierobežojumi mainīja ierasto dzīves un darba gaitu. Daļa no šiem ierobežojumiem un drošības pasākumiem ietekmējuši sabiedrības ieradumus un veicināja pieaugumu iepirkumiem internetā. Tā rezultātā pērn realizācija SIA “Cintamani Baltic” internetvietnē bio.lv būtiski palielinājās.

Pērn SIA “Cintamani Baltic” apgrozīja 3,6 milj. EUR, kas ir par 8,33% mazāk nekā 2019.gadā. Pārskata gadā samazinājusies arī uzņēmuma peļņa, kas sarukusi līdz 114,5 tūkst. EUR. 

SIA “Cintamani Baltic” uzsver, ka 2021.gadā viens no galvenajiem mērķiem ir paplašināt piedāvāto preču klāstu, veicināt realizācijas apjomu gan "Biotēka" veikalos, gan  interneta veikalā, kā arī attīstīt sadarbību ar lielveikalu tīkliem. 

Jānorāda, ka aizvadītajā gadā uzņēmumā bija nodarbināti 60 strādājošie. SIA “Cintamani Baltic” reģistrētas 13 struktūrvienības, tostarp, 10 mazumtirdzniecības veikali “Biotēka”, beziepakojuma veikals “Zeroveikals”, interneta veikals bio.lv, kā arī birojs un vairumtirdzniecības noliktava.

Lursoft pieejamie dati rāda, ka šogad notikusi SIA “Cintamani Baltic” dalībnieku maiņa, par uzņēmuma jauno īpašnieku kļūstot lietuviešu UAB “Bio Sala”. Šobrīd SIA “Cintamani Baltic” reģistrēto un apmaksāto pamatkapitālu veido 46,8 tūkst. EUR.