Būvkompānijai "Arčers" izmaiņas valdes sastāvā

10.06.2021 06:24:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar, 9.jūnijā, izmaiņas reģistrētas būvniecības kompānijas SIA “Arčers” valdes sastāvā. Lursoft dati rāda, ka uzņēmuma valdes locekļu amatus atstājuši Dina Zaķīte un Mārtiņš Lāma. Uzņēmuma valdē no vakardienas iecelts Juris Tarkšs, kurš ieņems valdes locekļa amatu, un Kārlis Balgalvis, kurš pildīs valdes priekšsēdētāja pienākumus. Kārlis Balgalvis laika periodā no 2014.gada oktobra līdz š.g. 28.maijam ieņēma SIA “UPB Nams” valdes priekšsēdētāja amatu.

Jānorāda, ka SIA “Arčers” valdi šobrīd veido trīs amatpersonas. Bez iepriekšminētajām, valdes locekles amatu kopš 2016.gada ieņem Maija Baltgalve.

Būvkompānijas SIA “Arčers” apgrozījums aizvadītā gada pirmajos piecos mēnešos bija 21 milj. EUR, bet peļņa – 0,92 milj. EUR. Pārskata periodā uzņēmums veica vairākus liela apjoma būvdarbus, kuri tika realizēti, piesaistot gan ES fondu, gan arī valsts, pašvaldību, NATO un privāto finansējumu. Ievērojamu daļu no kopējā apjoma veidoja projekti, kas saistīti ar militāro infrastruktūru Lielvārdes militārā lidlauka teritorijā, bāzē Bolderājā un Ādažu poligonā.

Šogad uzņēmums uzvarējis divos iepirkumu konkursos, no kuriem lielākais ir Nodrošinājuma valsts aģentūras izsludinātais iepirkums par energoefektivitātes paagustināšanas būvdarbiem četrās ēkās Rīgā – Ezermalas ielā 8A, Ezermalas ielā 10, Ezermalas ielā 10B un Ezermalas ielā 10C.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka SIA “Arčers” kapitāldaļu turētājs ir AS “UGN”, un tā valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Lāma arī norādīts kā būvkompānijas SIA “Arčers” patiesais labuma guvējs.