"cenuklubs.lv" 2020.gadā apgrozījis 30,6 milj. EUR

16.07.2021 06:20:00

Tirgotāja SIA “cenuklubs.lv” apgrozījums aizvadītajā gadā sarucis par 13,44%, nokrītoties līdz 30,61 milj. EUR. Lursoft pieejamais uzņēmuma gada pārskats liecina, ka pērn tā peļņa samazinājusies līdz 524,73 tūkst. EUR, kas, salīdzinot ar 2019.gadu, ir par 28,69% mazāk.

SIA “cenuklubs.lv” šogad paredz uzturēt savus darbības apjomus tuvu iepriekšējā gada līmenim. “Balstoties uz veiktajām aplēsēm, kopumā gada apgrozījuma kritumam nevajadzētu pārsniegt 10% no 2020.gada apgrozījuma,” teikts uzņēmuma iesniegtajā vadības ziņojumā. Galveno uzmanību tirgotājs veltīšot uzņēmuma atpazīstamības veicināšanai, ieguldot resursus reklāmā, paplašinot preču sortimentu un palielinot pārdošanas efektivitāti, pēc iespējas samazinot izmaksas.

2020.gadā SIA “cenuklubs.lv” preces iepircis no Latvijas un Eiropas piegādātājiem, savukārt no trešajām valstīm preces pērn nav iepirktas.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka SIA “cenuklubs.lv” darbiniekiem kopš aizvadītā gada aprīļa līdz šī gada jūnijam regulāri izmaksātas atlīdzības par dīkstāvi, tāpat arī uzņēmums saņēmis atbalstu apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai, kā arī VID atbalstījis uzņēmuma nokavēto nodokļu maksājumu samaksas sadali termiņos vai atlikšanu uz laiku līdz trim gadiem.

Jānorāda, ka pērn uzņēmums nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksāja 2,3 milj. EUR un nodarbināja 230 strādājošos. Šobrīd uzņēmumam ir reģistrētas astoņas struktūrvienības.