Auto rezerves daļu tirgotājs "AD Baltic" cer kāpināt apgrozījumu par 20%

06.09.2021 07:31:00

Laika periodā no 2020.gada 1. marta līdz 2021.gada 28.februārim automobiļu rezerves daļu tirgotājs SIA “AD Baltic” kāpinājis savu apgrozījumu, tam sasniedzot 15,61 milj. EUR, liecina Lursoft pieejamais gada pārskats. Finanšu gadu uzņēmums noslēdzis ar 181,12 tūkst. EUR peļņu. Pozitīvo pieaugumu galvenokārt radījis uzņēmuma ieņēmumu pieaugums saistībā ar jaunu struktūrvienību atvēršanu.

SIA “AD Baltic” apgrozījums pārskata gadā, salīdzinot ar gadu iepriekš, palielinājies par 1,2 milj. EUR jeb 8%, pateicoties klientu servisa kvalitātes uzlabošanas un sortimenta paplašināšanas programmas veiktajiem pasākumiem. Tuvākajā nākotnē SIA “AD Baltic” plāno turpināt realizēt klientu servisa kvalitātes uzlabošanas un sortimenta paplašināšanas programmas.

Jaunajā pārskata periodā, ņemot vērā tirgus tendences, kā arī klientu vēlmes un vajadzības, SIA “AD Baltic” plāno turpināt celt efektivitāti un paaugstināt klientu apkalpošanas servisa funkcionalitāti. Piesaistot jaunus klientus un paplašinot pakalpojumu un preču sortimentu, SIA “AD Baltic” šogad plāno palielināt apgrozījumu par 20%.

Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka aizvadītajā finanšu gadā SIA “AD Baltic” bija darba devējs 88 strādājošajiem. Uzņēmums 2020.gadā nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksāja 3,53 milj. EUR.

SIA “AD Baltic” patiesais labuma guvējs ir lietuviešu kompānija UAB “AD Baltic”, savukārt patiesais labuma guvējs – Kestutis Tubutis.