"Poligrāfijas grupa Mūkusala" valdi atstājusi Vineta Ervalde

01.10.2021 06:31:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar, 30.septembrī, izmaiņas reģistrētas SIA “Poligrāfijas grupa Mūkusala” amatpersonās. Dati liecina, ka no valdes locekles amata atcelta Vineta Ervalde, kura šajā amatā bija kopš 2018.gada jūnija. Pēc izmaiņām SIA “Poligrāfijas grupa Mūkusala” valde darbu turpina vienas personas sastāvā – uzņēmuma valdes priekšsēdētāja amatu turpina ieņemt Visvaldis Trokša.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka no amata atceltā Vineta Ervalde šobrīd ir amatpersona četru uzņēmumu valdēs – AS “IT un grāmatvedības serviss”, AS “Baltijas tranzīta serviss”, SIA “Skonto metāls” un SIA “RTO Management”.

SIA “Poligrāfijas grupa Mūkusala” 2020.gadā apgrozīja 13,53 milj. EUR, gadu noslēdzot ar 596,5 tūkst. EUR peļņu. Uzņēmums pagājušajā gadā bija darba devējs 116 darbiniekiem. Nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā tas aizvadītajā gadā samaksāja nepilnus 2 milj. EUR, tostarp 0,69 milj. EUR valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās un 0,34 milj. EUR iedzīvotāju ienākuma nodoklī.