"SCM Latvia" pērn realizējis vairākus ievērojamus būvniecības objektus

03.11.2021 08:29:00

Industriālo ēku projektētājs un izbūves darbu veicējs SIA “SCM Latvia” 2020.gadā noslēdzis vairākus līgumus un izbūvējis tādus ievērojamus objektus, kā Daugavas Ledus Halle, Valmieras Daliņa stadions, SDU slimnīca Dānijā, AAU Sund Dānijā. Papildu iepriekšminētajam, SIA “SCM Latvia” arī turpināja darbu Somijas AES celtniecībā.

Lursoft pieejamais gada pārskats liecina, ka aizvadītajā gadā SIA “SCM Latvia” kāpināja apgrozījumu par 29,92%, tam sasniedzot 15,2 milj. EUR. Apgrozījuma pieaugums galvenokārt saistīts ar celtniecības pakalpojumu palielinājumu Somijā.
Augusi arī uzņēmuma peļņa, kas palielinājusies līdz 934,53 tūkst. EUR.

2020.gadā SIA “SCM Latvia” noslēdza 2021.gada priekšlīgumus būvniecības darbiem Latvijā, Dānijā un Somijā. Uzņēmums strādā arī pie jauniem līgumiem Norvēģijā.

SIA “SCM Latvia” veic pasākumus pētniecības un attīstības jomā saistībā ar jauniem būvrisinājumiem un būvniecības tehnoloģijām.  Veikti pētījumi arī inovatīva apkures katla izpētei un ieviešanai ražošanā. Pētījums ietver digitālu prototipēšanu, 3D modelēšanu, izmantojamo materiālu izpēti, eksperimentālo modeļu un industriālā prototipa izstrādi. Pētniecības projekts uzsākts 2019.gada martā un pabeigts 2021.gada februārī.

Marekam Cišeiko un Donaldam Paidrem piederošais SIA “SCM Latvia” 2020.gadā bija darba devējs 46 darbiniekiem.