“Grumpy Investments” pievienots pie "Mintos Holdings"

10.11.2021 07:06:00

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka vakar, 9.novembrī, īstenota AS “Mintos Holdings” un AS “Grumpy Investments” reorganizācija, par kuru uzņēmums bija informējis savus kreditorus jau šī gada jūnijā.

Dati rāda, ka apvienošanas ceļā AS “Grumpy Investments” pievienots pie holdingkompānijas AS “Mintos Holdings”. AS “Mintos Holdings” šobrīd pieder piecu uzņēmumu kapitāldaļas, tostarp, SIA “Mintos Finance”, AS “Mintos Marketplace”.

Pērn AS “Mintos Holdings” strādājis ar 1,05 milj. EUR zaudējumiem. “Zaudējumu pieaugums saistīts ar īpašumā esošo uzņēmumu ieguldījumu un šiem uzņēmumiem izsniegto aizdevumu pārvērtēšanu,” vadības ziņojumā norādījis AS “Mintos Holdings”. Šim gadam holdings izvirzījis mērķi turpināt centienus palielināt īpašumā esošo uzņēmumu vērtību, atbalstot investīcijas jau esošos un jaunos produktos, kas palīdzētu investoriem un aizdevējiem sniegt vēl lielāku vērtību. 

AS “Mintos Holdings” patiesais labuma guvējs ir Aigars Kesenfelds, kuram patiesā labuma guvēja statuss šobrīd reģistrēts 63 uzņēmumos.