Konkursā par fiziskās apsardzes pakalpojumiem Austruma slimnīcas stacionāros uzvarējusi "Koblenz drošība"

15.11.2021 06:16:00

SIA “Rīgas Austrumu klīniskā universitāte” 2,78 milj. EUR vērtajā konkursā par apsardzes pakalpojumiem un drošības sistēmu apkalpošanu uzvarējuši SIA “Koblenz drošība” un SIA “BSAFETY”, liecina Lursoft izziņas dati.

Dati rāda, ka iepirkuma daļā par fiziskās apsardzes un videonovērošanas, piekļuves kontroles un apsardzes sistēmu tehniskās apkalpošanas pakalpojumu nodrošināšanu slimnīcas stacionāros uzvarējusi SIA “Koblenz drošība”. Uzņēmuma piedāvājums atzīts par labāko starp iesniegtajiem 6 piedāvājumiem. Līgumcena – 2,48 milj. EUR.
Tikmēr konkursa daļā par ugunsdrošības sistēmu tehniskās apkalpošanas pakalpojumu nodrošināšanu starp diviem iesniegtajiem piedāvājumiem par labāko atzīts SIA “BSAFETY”. Līgumcena – 303,2 tūkst. EUR.

Lursoft dati rāda, ka SIA “Koblenz drošība” šogad uzvarējusi piecos publisko iepirkumu konkursos, no kuriem lielākais ir jau iepriekšminētais SIA “Rīgas Austrumu klīniskā universitāte” iepirkums. Tikmēr pirms trim gadiem reģistrētajam SIA “BSAFETY” šī bijusi līdz šim pirmā uzvara kādā no publiskajiem iepirkumu konkursiem. Aizvadītajā gadā uzņēmums apgrozīja 204,96 tūkst. EUR un nopelnīja 53,84 tūkst. EUR. Jānim Tropiņam piederošajā uzņēmumā 2020.gadā bija nodarbināti 4 darbinieki.

Tikmēr SIA “Koblenz drošība” pagājušajā gadā piedzīvoja apgrozījuma kritumu, rādītājam samazinoties līdz 4,3 milj. EUR, kas, salīdzinot ar 2019.gadu, ir kritums par 15,15%. Pagājušo gadu apsardzes kompānija noslēdza ar 75,55 tūkst. EUR zaudējumiem. SIA “Koblenz drošība” aizvadītajā gadā bija darba devējs 202 darbiniekiem, valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās samaksājot 881,98 tūkst. EUR, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 381,78 tūkst. EUR.