Telpas RAKUS pagaidu ārstniecības stacionāra izvietošanai Juglas ielā 20 par 2,05 milj. EUR atjaunos "LVS Building"

21.01.2022 06:24:00

Lursoft Klientu portfeļa monitorings ziņo, ka sarunu procedūrā par telpu grupu atjaunošanas darbiem SIA “Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca” pagaidu ārstniecības stacionāra izvietošanai Juglas ielā 20, Rīgā, uzvarējis SIA “LVS Building”. Līgumcena – 2,05 milj. EUR.

Iepirkumu uzraudzības biroja publiskotā informācija rāda, ka sarunu procedūras ietvaros slimnīca saņēma četrus piedāvājumus.

Nosakot uzvarētāju, vērtētas ne tikai izmaksas, bet arī kandidātu piedāvātie izpildes termiņi trim būvniecības posmiem: A korpusa, F korpusa un radioloģijas centra, kā arī E korpusa telpu atjaunošanas darbiem.

SIA “LVS Building” aizvadītajā gadā uzvarējis 20 iepirkumu konkursos, no tiem divi bijuši SIA “Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca” izsludinātie. Pēdējais no tiem ir par infekciju uzņemšanas bloka projektēšanu, autoruzraudzību un būvdarbu veikšanu Hipokrāta ielā 2, Rīgā, kurā SIA “LVS Building” uzvarējis kopā ar SIA “AIMASA” (līgumcena – nepilni 6,7 milj. EUR).

Normundam Lācim piederošais SIA “LVS Building” 2020.gadā apgrozījis 6,97 milj. EUR un nopelnījis 1,15 milj. EUR. Lursoft dati liecina, ka būvniecības uzņēmums aizpagājušajā gadā bija darba devējs 71 darbiniekam. 

Uzņēmums reģistrēts 2011.gadā.