“Rehabilitācijas centrs “Līgatne”” turpinājis kāpināt apgrozījumu

11.03.2022 07:34:00

Neskatoties uz Covid-19 infekcijas izplatību, kuras ierobežošanai noteikti dažādi ierobežojoši pasākumi, SIA “Rehabilitācijas centrs “Līgatne”” pērn izdevies kāpināt apgrozījumu līdz 1,87 milj. EUR. Salīdzinot ar gadu iepriekš, uzņēmuma apgrozījums audzis par 15,7%. SIA “Rehabilitācijas centrs “Līgatne”” peļņa palielinājusies līdz 22 tūkst. EUR.

2021.gadā vairāk nekā pusi, t.i., 59% no ieņēmumiem veidoja veselības aprūpes pakalpojumi, 20% - ilgstošas sociālās rehabilitācijas un sociālās aprūpes pakalpojumi, 9% - ēdināšanas pakalpojumi, bet viesnīcu, uzturēšanās un telpu īres pakalpojumi – 9%.

Jānorāda, ka ar apgrozījuma pakāpenisku pieaugumu SIA “Rehabilitācijas centrs “Līgatne”” strādājis pēdējos sešus gadus, apliecina Lursoft Multi atskaites dati.

Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka 2021.gadā SIA “Rehabilitācijas centrs “Līgatne”” bija darba devējs 99 strādājošajiem. 

SIA “Rehabilitācijas centrs “Līgatne”” kapitāldaļu turētājs līdz šim bija Līgatnes novada dome, bet pēc veiktās reģionālās reformas par centra īpašnieku kļuvusi Cēsu novada dome.