"Furors" turpmāk būs zināms kā "Klondaika"

21.03.2022 00:22:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings informē, ka azartspēļu nozarē strādājošā SIA “Furors” nosaukums aizvadītajā nedēļā nomainīts uz SIA “Klondaika”. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka nomainīts ne tikai SIA “Furors”, bet arī tam piederošās SIA “Furors Cafe” nosaukums, kas turpmāk būs zināma kā SIA “Klondaika Cafe”.

Lursoft jau vēstīja, ka šī gada sākumā par SIA “Klondaika”, kas līdz 18.martam bija zināma kā SIA “Furors”, vienīgo kapitāldaļu turētāju kļuva SIA “Optibet”. Līdz ar īpašnieka maiņu uzņēmumam iecelta arī jauna valde, par tās priekšsēdētāju ieceļot Lars Johan Niklas Braathen, bet locekli – Georgiju Ustinovu.

Līdz ar dalībnieku maiņu reģistrēta informācija, ka SIA “Klondaika” patiesos labuma guvējus nav iespējams noskaidrot. Līdz šim SIA “Klondaika” patiesais labuma guvējs bija Guntars Stabulnieks.

SIA “Klondaika” reģistrēta 1993.gadā. Šobrīd tam reģistrētas 28 struktūrvienības, no kurām 26 ir spēļu zāles.

2020.gadā SIA “Klondaika” apgrozījums saruka teju uz pusi, samazinoties līdz 9,69 milj. EUR. Pretstatā 4,25 milj. EUR lielajai peļņai 2019.gadā, aizpērn uzņēmums strādāja ar 1,4 milj. EUR zaudējumiem.