Vairāku būtisku risku ietekmē pērn "Impel Serviks" apgrozījums samazinājies par 12,3%

28.03.2022 00:32:00

Profesionālās telpu uzkopšanas un īpašumu apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Impel Serviks” iesniegtajā gada pārskatā ziņo, ka 2021.gadā tas sastapās ar vairākiem būtiskiem riskiem, kas iespaidoja tā darbības rezultātus. To vidū ir gan pieaugošā konkurence, gan arī sarežģītā situācija apkalpojošā sfērā, kas ietekmēja pasūtījumu un apgrozījuma apmēru.

Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka 2021.gadā SIA “Impel Serviks” apgrozījums saruka par 12,3%, samazinoties līdz 4,43 milj. EUR. Neskatoties uz apgrozījuma kritumu, uzņēmuma peļņa palielinājusies no 97,19 tūkst. EUR 2020.gadā līdz 226,99 tūkst. EUR pērn.

Aizvadītajā gadā SIA “Impel Serviks” bija darba devējs 509 darbiniekiem. Jānorāda, ka pērn uzņēmums uzvarējis trīs publisko iepirkumu konkursos, savukārt šī gada pirmajos trīs mēnešos – arī trīs konkursos.

Lursoft izziņas informācija liecina, ka čehu Nutit a.s. un poļu IMPER S.A. piederošais SIA “Impel Serviks” pērn 300 tūkst. EUR apmērā saņēmis grantus apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai.

SIA “Impel Serviks” stratēģiskais mērķis ir palielināt tirgus daļu Latvijā, tādējādi radot pievienoto vērtību apgrozījuma palielināšanā. Šogad uzņēmums iecerējis arī optimizēt izmaksas.