"Rīgas namu pārvaldnieks" valdē iecelta Laila Keisele

06.04.2022 06:18:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” valdes locekles amatā iecelta Laila Keisele. Tas nozīmē, ka uzņēmuma valde turpinās darbu trīs personu sastāvā, jo otra valdes locekļa amatu ieņem Bernhards Maļinovskis, savukārt valdes priekšsēdētāja amatā kopš 2020.gada septembra atrodas Ronalds Neimanis.

Jānorāda, ka SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” valdes locekļa amats atbrīvojās pēc tam, kad aizvadītā gada decembrī to atstāja Elmārs Martinsons.

Pēc Lursoft pieejamās informācijas, Laila Keisele iepriekš nav ieņēmusi amatus citos Latvijā reģistrētos uzņēmumos.

2020.gadā SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” apgrozīja 55,6 milj. EUR, kas ir par 13% mazāk nekā gadu iepriekš. Uzņēmuma apgrozījumu galvenokārt ietekmēja ieņēmumu samazinājums no plānoto dzīvojamo māju remonta darbu veikšanas, kas bija saistīts ar atsevišķu piegāžu un pakalpojumu iepirkuma līgumu pārrāvumu, remontdarbu brigāžu dīkstāvēm valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas apstākļos.

Lursoft izziņas informācija rāda, ka SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” 2020.gadā bija darba devējs 2270 darbiniekiem. Aizpērn uzņēmums nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 23 milj. EUR.

2020.gada decembrī SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” pārvaldīšanā bija 4024 dzīvojamās mājas/ būves ar kopējo platību 7,9 milj. m2. Uzņēmums veicis remontdarbus 1346 dzīvojamās mājās par kopējo summu 5,7 milj. EUR. 2020. gadā SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” arī nodrošinājis aukstā ūdens ievada mezglu modernizāciju 95 objektos, ūdens spiediena paaugstināšanas sūkņu stacijas modernizāciju 2 objektos. Tāpat arī 89 objektos ieviesti risinājumi elektroenerģijas uzskaites automatizēšanai.