"Rīgas serviss" pērn apgrozījis 4,56 milj. EUR

09.05.2022 10:01:00

Rīgas pašvaldībai piederošais SIA “Rīgas serviss”, kura saimnieciskās darbības pamatā ir Rīgas domes Īpašuma departamenta valdījumā esošo nekustamo īpašumu uzturēšana, apsaimniekošana un apsardze, 2021.gadā apgrozīja 4,56 milj. EUR un nopelnīja 19,70 tūkst. EUR. Uzņēmuma peļņa, salīdzinot ar gadu iepriekš, pērn samazinājās par aptuveni 68%. Šādu rezultātu galvenokārt veicinājis ražošanas izmaksu un pārējo saimnieciskās darbības izmaksu palielinājums.

2021.gadā SIA “Rīgas serviss” ar darba vietām nodrošināja 181 strādājošo, un, balstoties uz VID publiskoto informāciju, nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksāja 1,49 milj. EUR. 

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka š.g. 6.maijā SIA “Rīgas serviss” publicējis paziņojumu par reorganizāciju – apvienošanu pievienošanas ceļā. Paziņojumā teikts, ka reorganizācijas rezultātā visa SIA “Rīgas serviss” manta, tiesības un saistības tiks nodotas SIA “Rīgas nami” kā iegūstošajam uzņēmumam. SIA “Rīgas serviss” reorganizācijas rezultātā beigs pastāvēt bez likvidācijas procesa.