“B.I.S. Latvia” aizvadītajā gadā sasniedzis 2,4 mij. EUR apgrozījumu

18.05.2022 06:55:00

Ūdensrtransporta palīgdarbību pakalpojumu sniedzējs SIA “B.I.S. Latvia” 2021.gadā palielinājis apgrozījumu par 44,46%, rādītājam sasniedzot 2,4 milj. EUR. Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka pērn uzņēmums nopelnīja 520,7 milj. EUR.

Aizvadītajā gadā uzņēmumā bija nodarbināti 24 strādājošie. SIA “B.I.S. Latvia” nodokļu maksājumu apjoms valsts kopbudžetā sasniedza 272,60 tūkst. EUR.

Turpmāk SIA “B.I.S. Latvia” plāno paplašināt pakalpojumu sortimentu, pievēršoties augstākas kvalitātes pakalpojumu sniegšanai, piesaistot arvien jaunus pakalpojumu saņēmējus. Uzņēmums norāda, ka veiksmīga attīstība iespējama meklējot un piesaistot sadarbības partnerus tikai no Latvijas, bet arī citu valstu tirgū.

SIA “B.I.S. Latvia” savā vadības ziņojumā norādījis, ka notikumi Ukrainā ietekmējuši visu ostas kravu plūsmu, kas iepriekš tika transportēta caur Latvijas ostām. Šo notikumu iespaidā SIA “B.I.S. Latvia” izjūt izmaiņas savā darbā, tāpēc ir grūti prognozēt turpmāko darbības attīstību. Tiesa, šis periods bijis kā pārejas posms, kura laikā darba apjoms krietni palielinājies, jo SIA “B.I.S. Latvia” klienti no Rietumiem cenšas izvest savu produkciju no Baltijas valstīm.

2007.gadā reģistrētā SIA “B.I.S. Latvia” kapitāldaļu turētāji ir Pāvels Petrovskis, Jurijs Dmiščuks un Aleksejs Čirkins.