"TOI TOI Latvija" apgrozījums palielinājies par 27,4%

02.08.2022 06:54:00

Salīdzinot ar iepriekšējo periodu, pērn SIA “TOI TOI Latvija” apgrozījums audzis par 27,4%, sasniedzot 3,4 milj. EUR. Iesniegtajā vadības ziņojumā uzņēmums norādījis, ka ienākumu palielināšanos sekmējuši vairāki faktori, tostarp, vairāku liela apjoma netipisku nomas projektu realizācija, kā arī uzņēmuma spēja operatīvi pielāgoties aktīvajam būvniecības sektoram – nodrošināt tā pieaugošās kvantitatīvās prasības.

2021.gadu SIA “TOI TOI Latvija” noslēgusi ar 390,35 tūkst. EUR peļņu.

Šogad SIA “TOI TOI Latvija” turpināšot attīstīt savu nomas produktu klāstu, papildinot to ar esošajām pasaules tendencēm atbilstošiem produktiem un tehniskiem risinājumiem. 2022.gada budžeta plāns paredzot arī tehnisko vienību tālāku modernizāciju. Tiek arī sagaidīts, ka turpināsies būvniecības sektora aktīva darbība un Covid-19 ierobežojumu atcelšana pozitīvi ietekmēs izklaides pasākumu organizācijas sektoru.

SIA “TOI TOI Latvija” piedāvā biotualešu, konteineru, nožogojumu nomas pakalpojumus. Lursoft izziņas informācija liecina, ka SIA “TOI TOI Latvija” kapitāldaļu turētājs ir lietuviešu uzņēmums TOI-TOI Lietuva UAB, savukārt starp patiesajiem labuma guvējiem ir gan personas no Lietuvas, gan arī no Lielbritānijas, Austrijas un Austrālijas.