"Skonto Plan Ltd" valdē atgriežas Ilze Grēgere, valdes priekšsēdētāja amatu ieņems Andreas Bachmann

02.09.2022 06:22:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo par izmaiņām SIA “Skonto Plan Ltd” valdes sastāvā. Lursoft izziņas informācija rāda, ka vakar, 1. septembrī, valdes locekļa amatu atstājis Dāvis Eniks, kurš šajā amatā atradās kopš 2017.gada 12. maija. Vienlaikus valdē atgriezusies Ilze Grēgere, kura SIA “Skonto Plan Ltd” valdes locekles amatu pildīja līdz š.g. 25. aprīlim, savukārt par valdes priekšsēdētāju iecelts Andreas Bachmann. Jānorāda, ka laika periodā no 2020.gada 25. septembra līdz š.g. 21. jūnijam SIA “Skonto Plan Ltd” valdes priekšsēdētāja amatu pildīja Raimonds Freimanis. Vēl bez Ilzes Grēgeres un Andreas Bachmann amatu SIA “Skonto Plan Ltd” valdē ieņem arī Roberts Gulbis.

Lursoft dati rāda, ka SIA “Skonto Plan Ltd” jaunais valdes priekšsēdētājs Andreas Bachmann iepriekš nav ieņēmis amatus citu Latvijā reģistrētu uzņēmumu valdēs vai padomēs.

SIA “Skonto Plan Ltd”, kura patiesais labuma guvējs ir Rihards Rāvis, 2021. gadā bija darba devējs 338 darbiniekiem. VID publiskotā informācija liecina, ka valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās uzņēmums pērn samaksājis 2,22 milj. EUR, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 1,11 milj. EUR. Uz š.g. 30.augustu uzņēmumam bija uzkrāts 350,10 tūkst. EUR liels nodokļu parāds.

Jānorāda, ka SIA “Skonto Plan Ltd” pārskats par saimniecisko darbību 2021.gadā vēl nav pieejams.