"Agrimatco Latvia" apgrozījums audzis

04.10.2022 07:14:00

Lauksaimniecības preču vairumtirgotājs SIA “Agrimatco Latvia” savā iesniegtajā gada pārskatā atzinis, ka tā darbības rezultātus 2021.gadā būtiski ietekmēja Covid-19 ierobežojošie pasākumi. Tāpat arī ietekmi atstājušas ES piešķirtās subsīdijas tehnikas iegādei. “Stabilitāti dod ļoti plašais produktu klāsts un sadarbība ar dažādiem piegādātājiem, ko piedāvājam savām patērētāju grupām,” lasāms SIA “Agrimatco Latvia” vadības ziņojumā.

Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka 2021.gadā SIA “Agrimatco Latvia” apgrozīja 6,29 milj. EUR, kas ir par 16,03% vairāk nekā gadu iepriekš. Pretstatā 1,23 milj. EUR lielajai peļņai 2020.gadā, pērn uzņēmums pēc nodokļu nomaksas nopelnīja 463,26 tūkst. EUR. Peļņas samazinājums galvenokārt saistīts ar 2020.gadā pārdoto nekustamo īpašumu.

Turpmākajā attīstībā SIA “Agrimatco Latvia” savu izaugsmi saredz lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībā un mazumtirdzniecības nostiprināšanā reģionos. Uzņēmums attīstīs produktu sortimentu bioloģiskajām lauksaimniecībām, kā arī turpinās noliktavas izbūvi Rīgā un teritorijas labiekārtošanas darbus Iecavā un Valmierā. SIA “Agrimatco Latvia” plānos ietilpst interneta veikala attīstīšana.

SIA “Agrimatco Latvia” reģistrēts 1993.gadā un pieder Kiprā reģistrētajam AGRIMATCO LTD. Uzņēmuma patiesie labuma guvēji ir Khaled Miqdadi un Mustafa Miqdadi no Jordānijas.

Šobrīd SIA “Agrimatco Latvia” ir sešas aktīvas struktūrvienības.