"Olimpiskais sporta centrs" valdē darbu sākusi Inga Zobena

05.10.2022 07:01:00

No SIA “Olimpiskais sporta centrs” valdes locekles amata atcelta Zane Gemze, liecina Lursoft izziņas dati. Šajā amatā Zane Gemze atradās jau kopš 2007.gada augusta.

Lursoft izziņas informācija rāda, ka SIA “Olimpiskais sporta centrs” valdes locekļu amatus turpina ieņemt Andris Feldmanis un Kārlis Lejnieks, savukārt Zanes Gemzes vietā no 4. oktobra iecelta Inga Zobena, kura jau kopš 2020.gada ir arī SIA “Olimpiskais sporta centrs” prokūriste. Amatus citu uzņēmumu valdēs vai padomēs Inga Zobena iepriekš nav ieņēmusi.

Aizvadītajā gadā SIA “Olimpiskais sporta centrs” palielinājis apgrozījumu līdz 2,7 milj. EUR, bet peļņu līdz 744,7 tūkst. EUR.

SIA “Olimpiskais sporta centrs” darbība 2021.gadā tiek raksturota kā izaicinājumiem un izmaiņām bagāta, jo uzņēmuma darbība un sniegtie pakalpojumi tika dinamiski pielāgoti valstī noteiktajiem ierobežojumiem Covid-19 izplatības samazināšanai. Ierobežojumu ietekme uz SIA “Olimpiskais sporta centrs” darbību bija būtiska, jo 203 dienas pagājušajā gadā tika atļauti treniņi tikai profesionāliem sportistiem un sporta centrs bija slēgts ikdienas apmeklētājiem.

Aizvadītajā gadā SIA “Olimpiskais sporta centrs” bija darba devējs 75 darbiniekiem.