Aleksandrs Grahoļskis kļuvis par vēl viena uzņēmuma patieso labuma guvēju

18.10.2022 06:30:00

Uzņēmējs Aleksandrs Grahoļskis kļuvis par aizvadītajā gadā dibinātā SIA “AAM BALTIC” patieso labuma guvēju, liecina Lursoft izziņas informācija. Sākotnēji, no uzņēmuma dibināšanas brīža līdz pat š.g. 17. oktobrim, SIA “AAM BALTIC” patiesais labuma guvējs bijis Mahaboob Basha Mushthaq Ahamed Hussain no Indijas.

Lursoft izziņā redzams, ka Ķengaraga kafe “Ezītis Miglā” īpašnieks SIA “AAM BALTIC” 2021.gada maijā reģistrēts ar 3 eiro pamatkapitālu, kas līdz ar dalībnieka īpašnieka maiņu š.g. oktobrī palielināts līdz 2800 eiro.

Savas intereses sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā SIA “AAM BALTIC” Aleksandrs Grahoļskis īsteno caur sev piederošo Rīgas pilsētas A. Pavļikova individuālo uzņēmumu “TERMOBALT K”. Būtiski uzsvērt, ka jau kopš 2014.gada Valsts ieņēmumu dienests apturējis šī uzņēmuma saimniecisko darbību, liedzot veikt darījumus! Tomēr, neskatoties uz šo faktu, A. Grahoļskim piederošais “TERMOBALT K” aizvien ir kapitāldaļu turētājs 23 uzņēmumiem, daļai no tiem gan reģistrēta darbības izbeigšana, tāpat arī to vidū ir uzņēmumi, kuriem jau ilgstoši nav aktuālu amatpersonu, piemēram, SIA “DS ZIVIS”, SIA “TELLAS”.

Lursoft apkopotie dati rāda, ka Aleksandrs Grahoļskis šobrīd ieņem amatus četros uzņēmumos, kā arī divās nevalstiskās organizācijās – Interneta Mārketinga Asociācijā un nodibinājumā “Investīcijas fonds “Gold euro”” -, ir sešu uzņēmumu dalībnieks, savukārt patiesā labuma guvēja statuss A. Grahoļskim reģistrēts 32 uzņēmumos.

Aizvadītajā gadā reģistrētais SIA “AAM BALTIC”, par kura patieso labuma guvēju vakar kļuvis Aleksandrs Grahoļskis, 2021.gadā apgrozījis 39,7 tūkst. EUR, gadu noslēdzot ar 5,4 tūkst. EUR lieliem zaudējumiem. Lursoft izziņas informācija rāda, ka uzņēmumā pērn bija nodarbināti 8 strādājošie.

Jau kopš š.g. sākuma uzņēmumam regulāri reģistrēti nodokļu parādi, kuru apjoms ik mēnesi pieaudzis, 2022. gada 13. oktobrī tā apjoms sasniedzis jau 21,72 tūkst. EUR.