SIA Vēl vairāk saules apgrozījums 2012.gadā pieaudzis līdz 1,582 milj.Ls

17.05.2013 14:01:00

Pagājušajā gadā kā savu galveno darbības uzdevumu SIA Vēl vairāk saules vadība bija izvirzījusi pozīciju nostiprināšanu Latvijas tirgū, norādot, ka sekmīga restorānu un tirdzniecības vietu atrašanās vietas izvēle, atjaunots restorānu interjers, nodrošināts plašs un gardu ēdienu piedāvājums, kā arī augsta apkalpošanas kultūra ir uzņēmuma veiksmīgas attīstības pamatā.

2012.gadā SIA Vēl vairāk saules realizējis iepriekš izvirzītos uzdevumus jaunu tirdzniecības vietu atvēršanā – pērn darbu sākušas trīs Vairāk saules makaronu un raviolli tirdzniecības vietas Rīgā, tāpat arī realizēta restorānu Vairāk saules interjera modernizācija.

Uzņēmuma apgrozījums aizvadītajā gadā palielinājies līdz 1,582 milj.Ls, kas ir pieaugums par 27,70%, savukārt pārskata gada peļņu pēc nodokļiem veidojuši 87,810 tūkst.Ls (+86,28%). SIA Vēl vairāk saules rādītāji pārskata gada mēnešos ir stabili ar nedaudz straujāku pieaugumu gada pēdējos mēnešos, kas, kā norāda vadība, liecina par pareizu ekonomisko virzienu un pieņemtajiem lēmumiem.

Šogad SIA Vēl vairāk saules īpašnieki plāno attīstīt restorānu tīklu Latvijā, meklējot jaunas vietas restorānu atvēršanai, kā arī papildus paredzēts turpināt un pabeigt darbus pie makaronu un raviolli ražotnes paplašināšanas.

SIA Vēl vairāk saules reģistrēts 2002.gadā, uzņēmuma pašreizējie īpašnieki ir Mārtiņš Kalniņš, Endijs Bērziņš, Andris Tions un Aivo Šneiders.