“Euro Live Technologies” kāpinājis apgrozījumu līdz 48,45 milj. EUR

15.12.2022 06:24:00

SIA “Euro Live Technologies”, kas nodarbojas ar tiešraides videostraumējumu producēšanas pakalpojumu sniegšanu licencētiem ārvalstu azartspēļu operatoriem, 2021.gadā kāpinājis apgrozījumu līdz 48,45 milj. EUR. Salīdzinot ar gadu iepriekš, tas ir pieaugums par 24,1% un, balstoties uz Lursoft Multi atskaites datiem, augstākais apgrozījums visā uzņēmuma darbības laikā. Uzņēmums pagājušo gadu noslēdzis ar 2,3 milj. EUR peļņu pēc nodokļu nomaksas. 

Tāpat kā 2020.gadā, arī pērn SIA “Euro Live Technologies” iegādājās video straumēšanas aparatūru un veica personāla apmācības kvalitatīva pakalpojuma sniegšanai, kā arī veica nozīmīgas investīcijas savas darbības paplašināšanai.

Šogad SIA “Euro Live Technologies” turpinās veikt paplašināšanos, palielinot darbinieku skaitu, kā arī veicot nozīmīgus uzlabojumus profesionāla un kvalitatīva pakalpojuma sniegšanai. Lursoft dati rāda, ka aizvadītajā gadā SIA “Euro Live Technologies” bija darba devējs 1952 darbiniekiem, valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās samaksājot 10,2 milj. EUR, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 5,5 milj. EUR.

SIA “Euro Live Technologies” kapitāldaļu turētājs ir Kiprā reģistrētais Houselink Services Limited.