Bērnu mēbeļu ražotājam "TROLL Smiltene" pievienos "TROLL nursery"

10.01.2023 06:35:00

Bērnu mēbeļu ražotājs SIA “TROLL Smiltene” publicējis paziņojumu kreditoriem, informējot, ka SIA “TROLL Smiltene” kā iegūstošajam uzņēmumam tiks pievienota SIA “TROLL nursery”. Kreditori var pieteikt savus prasījumus viena mēneša laikā no paziņojuma publicēšanas.

SIA “TROLL Smiltene” apgrozījums 2021. gadā sasniedza 3,3 milj. EUR, bet peļņa pēc nodokļiem 89,4 tūkst. EUR. Aizpērn uzņēmums turpināja koncentrēties uz eksporta noieta tirgu, galvenokārt Eiropu, kā arī liela uzmanība tika veltīta uzņēmuma ražošanas procesu sakārtošanai, kā arī jaunu produktu izstrādei un jaunu produktu līniju attīstībai. Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka no SIA “TROLL Smiltene” 2021. gada kopējā apgrozījuma eksports veidoja 94,3%.

Lursoft dati liecina, ka SIA “TROLL Smiltene” vienīgais kapitāldaļu turētājs ir SIA “TROLL nursery”, savukārt tas pieder Zviedrijā reģistrētajam Wonderland International Aktiebolag. Uzņēmumam Latvijā pieder arī SIA “Smiltene industrial property”, kas nodarbojas ar ražošanas telpu nomas pakalpojumiem Smiltenē.