SIA ZS VEĢI palielina apgrozījumu par 44,27%

20.05.2013 15:51:00

Ievērojams apgrozījuma uzrāviens pērn bijis lauksaimniecības jomas uzņēmumam SIA ZS VEĢI. Pērn SIA ZS VEĢI strādājis ar 2,318 milj.Ls apgrozījumu, kas, attiecinot pret 2011.gadu, ir pieaugums par 44,27%. Uzņēmuma vadība norāda, ka apgrozījuma pieaugums skaidrojams ar graudaugu un tehnisko kultūru labo ražu, salīdzinājumā ar iepriekšējiem gaiem, kā arī sabiedrības paplašināšanās rezultātā palielinātajām apstrājamās zemes platībām un ieviestajām efektīvākām ražošanas tehnoloģijām. Tāpat arī aizvadītajā gadā palielinājusies uzņēmuma peļņas daļas, kas pieaugusi par vairāk nekā 2,3 reizes, sasniedzot 910,920 tūkst.Ls.

Kā skaidro SIA ZS VEĢI vadība, uzņēmuma turpmākās darbības galvenais mērķis ir veikt saimnieciskās darbības stabilizācijas pasākumus. Izvirzītā mērķa sasniegšanai uzņēmums iecerējis paplašināt lauksaimniecisko ražošanu, palielinot pakalpojumu apjomu graudu pirmapstrādes un uzglabāšanas un lauksaimniecības tehnikas pakalpojumu jomā.

SIA ZS VEĢI ir Sējas novada uzņēmums, kurš savu samniecisko darbību uzsācis pirms 20 gadiem – 1993.gada 6.maijā. Uzņēmuma kapitāldaļu turētāji ir Inese un Mikus Karlovi.