Reģistrē izmaiņas "HAVI Logistics" valdē

20.01.2023 06:32:00

SIA “HAVI Logistics” valdes locekļa amatā František Houška nomainījis līdzšinējo uzņēmuma amatpersonu Deniz Kizilkan, kurš šajā amatā atradās kopš 2022. gada 14. oktobra. SIA “HAVI Logistics” valdes priekšsēdētājs ir Nerijus Vabolis, savukārt jau kopš 2018. gada jūlija uzņēmuma valdes locekļa pienākumus pilda Kirils Golovanovs.

Jaunieceltais SIA “HAVI Logistics” valdes loceklis František Houška iepriekš nav ieņēmis amatus citos Latvijas uzņēmumos.

SIA “HAVI Logistics” apgrozījums 2021.gadā, salīdzinot ar gadu iepriekš, sarucis teju par piektdaļu. Ja 2020.gadā uzņēmums apgrozīja 20,72 milj. EUR, tad aizpērn – 16,6 milj. EUR.

Iesniegtajā vadības ziņojumā SIA “HAVI Logistics” gan arī norādījis uz iemeslu apgrozījuma kritumam: “2021.gada martā uzņēmums pārtrauca sniegt transportēšanas pakalpojumus klientiem, visas līgumiskās saistības, kas bija saistītas ar transportēšanas pakalpojumu sniegšanu, nododot jaunizveidotajam māsas uzņēmumam.”

Neskatoties uz apgrozījuma kritumu, uzņēmuma peļņa palielinājusies, sasniedzot 545,84 tūkst. EUR. Tas saistīts ar to, ka SIA “HAVI Logistics” aizpagājušajā gadā guva ienākumus no aktīvu, kas bija saistīti ar transportēšanas pakalpojumu sniegšanu, pārdošanas.

SIA “HAVI Logistics” ir vācu kapitāla uzņēmums, kas nodarbojas ar preču loģistikas un izplatīšanas pakalpojumiem. 2021. gadā uzņēmumā bija nodarbināts 691 darbiniekus.