"Telemarket" 2022. gadā apgrozījis 2,29 milj. EUR

01.03.2023 06:55:00

SIA “Telemarket”, kura galvenie darbības virzieni ir preču un pakalpojumu pārdošana, aptaujas un intervijas ar telefona starpniecību klienta uzdevumā, kā arī iegūtās informācijas apkopošana, 2022. gadā apgrozījis 2,29 milj. EUR un guvis 75,57 tūkst. EUR peļņu.

SIA “Telemarket” ir divpadsmit tirdzniecības biroji, kuros strādā vidēji 189 darbinieki. “Ieviešot jaunas tehnoloģijas, ir panākta uzņēmuma sniegto pakalpojumu kvalitātes paaugstināšana. Uzņēmuma klientu loks paplašinājās, tika turpināti sadarbības projekti gan ar jau esošajiem partneriem, gan piesaistīti jauni klienti,” norādīts SIA “Telemarket” vadības ziņojumā.

Runājot par nākotnes izredzēm un turpmāko attīstību, SIA “Telemarket” norāda, ka tiks strādāts pie darba stundas finanšu rezultativitātes paaugstināšanas, kā arī jaunu klientu piesaistes no nozarēm, kuras līdz šim mazāk izmantojušas telemarketingu.

Igauņu MUUGIMEISTRITE Aktsiaselts un Gatim Krūklītim piederošais SIA “Telemarket” reģistrēts 1997. gadā. Uzņēmuma filiāles reģistrētas visā Latvijas teritorijā, liecina Lursoft izziņas informācija.