Sadarbības uzsākšana ar "Rimi" veikalu tīklu ļāvusi gaļas pārstrādes uzņēmumam "Rubeņi" audzēt peļņu

14.03.2023 10:06:00

Gaļas pārstrādes uzņēmums SIA “Rubeņi” 2022. gadu noslēdzis ar 148,09 tūkst. EUR peļņu pēc nodokļu nomaksas. Salīdzinot ar 2021. gadu, pērn SIA “Rubeņi” peļņa palielinājusies par 109 tūkst. EUR. Tas saistīts ar 2022. gadā uzsākto sadarbību ar vienu no lielākajām mazumtirdzniecības veikalu ķēdēm “Rimi”, kā arī aizvadītajā gadā uzņēmumā optimizēto energoresursu patēriņu. Iesniegtais gada pārskats liecina, ka aizvadītajā gadā uzņēmuma apgrozījums auga par teju trešdaļu, sasniedzot 5 milj. EUR.

Šogad SIA “Rubeņi” plāno palielināt ražošanas apjomus, klientiem papildus piedāvājot arī preci vakuuma iepakojumā. “Paredzēts turpināt gaļas pārstrādes ceha renovācijas darbus, kā arī uzņēmuma teritorijā uzbūvēt jaunu veikalu. Savā pamatdarbībā turpināsim klientiem piedāvāt gaļas produktus un gaļas izstrādājumus,” norādīts SIA “Rubeņi” vadības ziņojumā.

Ogres novadā reģistrētais SIA “Rubeņi” dibināts 1995. gadā. Lursoft dati rāda, ka šobrīd gaļas pārstrādes uzņēmumam reģistrētas trīs struktūrvienības, tostarp divas tirdzniecības vietas. Pērn uzņēmumā strādāja 73 darbinieki.

SIA “Rubeņi” kapitāldaļas vienādās daļās sadala Gatis, Jānis un Zintis Skrīveri.