"Grenardi" apgrozījums palielinājies līdz 5,89 milj. EUR

07.06.2023 10:17:00

Juvelierizstrādājumu tirgotājs SIA “Grenardi” 2022. gadā apgrozījis 5,89 milj. EUR, pēc nodokļu nomaksas gūstot 0,95 milj. EUR lielu peļņu, liecina Lursoft pieejamais gada pārskats. Salīdzinot ar gadu iepriekš, pērn juvelierizstrādājumu tirgotāja apgrozījums audzis par nepilniem 7%, savukārt peļņa samazinājusies par teju 14%.

SIA “Grenardi”, kura patiesais labuma guvējs ir Ainārs Spriņģis, 2022. gadā nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 1,33 milj. EUR, liecina Lursoft pieejamā informācija. Uzņēmumā aizvadītajā gadā bija nodarbināti 26 darbinieki. Jānorāda, ka patiesā labuma guvēja statuss Aināram Spriņģim reģistrēts 10 uzņēmumos, tostarp arī SIA “GIVEN Latvija”, SIA “GOLDWORK” u.c.

Iesniegtajā vadības ziņojumā norādīts, ka SIA “Grenardi” stabili attīsta darbību Latvijā un Igaunijā, vairākus veikalus aizvadītā gada laikā pilnībā atjaunojot atbilstoši Grenardi veikalu jaunajam produktu un dizaina konceptam. Pērn uzņēmums novirzījis papildu līdzekļus jaunas mārketinga stratēģijas izstrādei un ieviešanai, nostiprinot SIA “Grenardi” pozīcijas un atpazīstamību tirgū.

Plānojot attīstību nākotnē, SIA “Grenardi” pievērsīšot uzmanību jauno projektu un produktu attīstībai, īpašu uzmanību veltot jaunu privāto kolekciju izstrādei ar mērķi palielināt uzņēmuma peļņu un stiprināt pozīcijas nozares tirgū.