"Vianova" uzvarējusi 2,9 milj. EUR vērtā iepirkumā

19.06.2023 04:22:00

Lursoft Klientu portfeļa monitorings ziņo, ka VSIA “Latvijas Valsts ceļi” konkursā par valsts galvenā autoceļa A3 Inčukalns – Valmiera – Igaunijas robeža (Valka) posma 1,655 – 26,890 km seguma atjaunošanu uzvarējusi SIA “Vianova”. Atklātajā konkursā par darbu veikšanu savus piedāvājumus bija iesnieguši 3 pretendenti. Iepirkuma līgumcena veido 2,9 milj. EUR.

Lursoft izziņas informācija rāda, ka SIA “Vianova” šogad pasludināta par uzvarētāju jau septiņos konkursos. Lielākais no tiem ir VSIA “Latvijas Valsts ceļi” izsludinātais konkurss ar bitumenu saistīta seguma atjaunošanai un virsmas apstrādei valsts autoceļu objektos, kur par uzvarētājiem atzīti 11 uzņēmumi, tostarp arī SIA “Vianova” (10,49 milj. EUR).

Siguldas novadā reģistrētās SIA “Vianova” kapitāldaļu turētāji ir Aivars Bricītis un Sandis Zvidriņš. Pērn uzņēmumā bija nodarbināts 61 darbinieks, vidēji uz vienu strādājošo uzņēmumam iedzīvotāju ienākuma nodoklī 2022. gadā samaksājot 3,68 tūkst. EUR, sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās – 6,83 tūkst. EUR. Salīdzinot ar citiem ceļu un maģistrāļu būvniecības nozarē strādājošajiem uzņēmumiem, SIA “Vianova” vidējās iemaksas uz vienu darbinieku aizvadītajā gadā bijušas augstākas nekā nozarē vidēji.