Kiviči reģistrējuši biedrību "Mia music"

20.06.2023 06:47:00

Aizvadītajā nedēļā, 14. jūnijā, Andris un Liene Kiviči reģistrējuši biedrību “Mia Music”. Biedrības mērķis ir veicināt sabiedrības saliedētību, iesaistoties popmūzikas veidošanas procesā, tāpat arī popularizēt, attīstīt un stiprināt kvalitatīvu popmūziku Latvijā un veicināt popmūzikas dzīvesveidu.

Lursoft dati rāda, ka biedrības juridiskā adrese reģistrēta Zalves ielā 9, Rīgā. Šobrīd minētajā adresē citas organizācijas vai arī uzņēmumi nav reģistrēti.

Lursoft izpētījis, ka Andris Kivičs iepriekš nav ieņēmis amatus citās nevalstiskās organizācijās vai uzņēmumos, tāpat arī mūziķim nav piederējušas uzņēmumu kapitāldaļas.

Tikmēr Liene Kiviča savulaik bijusi četru uzņēmumu kapitāldaļu turētāja, no tiem trīs uzņēmumi šobrīd jau likvidēti, savukārt SIA “Karaliene” dalībnieku vidū Liene Kiviča nav jau kopš 2020. gada aprīļa. Jānorāda, ka Liene Kiviča bijusi arī SIA “Karaliene” u.c. tai piederošu uzņēmumu amatpersona.

Balstoties uz Lursoft Notikumu kalendāra datiem, aizvadītajā nedēļā Biedrību un nodibinājumu reģistrā reģistrētas 13 jaunas organizācijas.