SIA Čilija Pizza šogad paredzējusi picēriju tīkla attīstīšanu

24.05.2013 13:26:00

Aizvadītajā gadā SIA Čilija Pizza turpinājusi attīstīt Čili pica picēriju tīklu Rīgā, atverot divas jaunas picērijas – Pārdaugavā tirdzniecības centrā Rīga Plaza un pašā galvaspilsētas centrā – tirdzniecības centrā Origo, tādejādi palielinot picēriju skaitu līdz 16. Kā norāda picēriju tīkla vadība, 2012.gadā uzņēmums veicis vairāku picēriju rekonstrukciju un interjera uzlabošanu, līdz ar to nodrošinot augstākas kvalitātes pakalpojumus.

SIA Čilija Pizza apgrozījums pērn palielinājies par 5,27%, sasniedzot 6,287 milj.Ls. Uzņēmuma vadības ziņojumā skaidrots, ka apgrozījuma pieaugums panākts, pateicoties jaunu struktūvienību atvēršanai un cenas un kvalitātes sabalansēšanai. Pārskata gadu SIA Čilija Pizza noslēgusi ar 11,120 tūkst.Ls zaudējumiem.

Šogad uzņēmuma īpašnieks iecerējis turpināt picēriju tīkla Rīgā attīstību, atverot jaunas picērijas un uzlabojot interjeru jau esošajās.

Lursoft datu bāzēs pieejamā informācija vēsta, ka SIA Čilija Pizza reģistrēta 2001.gadā un pieder lietuviešu Čili Holdings UAB. Pērn uzņēmumā nodarbināti 405 darbinieki.