Pēc Covid-19 ierobežojumu atcelšanas “Jysk Linnen’n Furniture” veikalos jūtams klientu pieaugums

20.07.2023 06:39:00

Mājsaimniecības preču mazumtirgotājs SIA “Jysk Linnen’n Furniture” 2022. gadu vērtā kā ļoti veiksmīgu, jo uzņēmuma apgrozījums pieauga par 18% un bija jūtams klientu pieaugums pēc Covid-19 ierobežojumu atcelšanas. Apgrozījuma pieauguma rezultātā palielinājās arī SIA “Jysk Linnen’n Furniture” peļņa.

Lursoft dati rāda, ka SIA “Jysk Linnen’n Furniture” apgrozījums 2022. gadā sasniedza 28,97 milj. EUR (+18,37% pret 2021.gadu), bet peļņa pēc nodokļiem – 2,57 milj. EUR (+11,67%). Uzņēmums norādījis, ka e-komercijas apgrozījums aizvadītajā gadā samazinājās. Tas saistīts ar to, ka pēc Covid-19 ierobežojumu atcelšanas klienti izvēlējās apmeklēt veikalu. SIA “Jysk Linnen’n Furniture” piebilst, ka e-komercijas kritums tiek kompensēts ar veikalu apgrozījuma pieaugumu. Jāpiebilst, ka tirgotājs nodokļu iemaksās valsts kopbudžetā pērn samaksājis 2,79 milj. EUR.

SIA “Jysk Linnen’n Furniture” strādā pie jaunu veikalu atrašanās vietas identificēšanas, lai paplašinātu Jysk veikalu tīklu Latvijas teritorijā. Pēc aizvadītā gada pārskata noslēgšanas SIA “Jysk Linnen’n Furniture” atvēris jaunu veikalu Tukumā, kas, kā norāda uzņēmums, uzrāda labus pārdošanas rezultātus. Lursoft dati liecina, ka SIA “Jysk Linnen’n Furniture” šobrīd reģistrētas 14 aktīvas struktūrvienības, tostarp interneta veikals.

SIA “Jysk Linnen’n Furniture” reģistrēts 2001. gadā un pieder SIA “Do It”, kura kapitāldaļu turētājs, savukārt, ir Nagerinn Dutch Holding BV no Nīderlandes un OU Jysk Linnen’n Furniture no Igaunijas. Uzņēmumā pagājušajā gadā tika nodrošinātas 220 darba vietas.