"TRIALTO LATVIA" apgrozījums kāpis, taču peļņa kritums

29.09.2023 09:40:00

SIA “TRIALTO LATVIA” 2022. gadā nostiprināja savu konkurētspēju nespecializētās vairumtirdzniecības tirgū, savukārt noliktavu loģistikas pakalpojumu segmentā uzņēmums saskārās ar ievērojamu pakalpojumu pieprasījuma kritumu ierastajās piegāžu ķēdēs un veica saistīto izmaksu optimizāciju, kā arī aktīvi strādāja pie pakalpojumu piedāvājuma jauniem tirgiem.

Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka 2022. gadā SIA “TRIALTO LATVIA” apgrozījums palielinājās līdz 38,55 milj. EUR, kas gada laikā ir kāpums par 13,27%, vienlaikus peļņa piedzīvojusi kritumu par 57,4%, pēc nodokļu nomaksas sarūkot līdz 468,8 tūkst. EUR.

SIA “TRIALTO LATVIA” turpina darbu pie peļņas palielināšanas, veicot izmaksu optimizāciju un īstenojot cenu palielināšanas politiku visos tās darbības segmentos, kā arī aktīvi diversificējot pamatdarbību jaunos pakalpojumu segmentos un noieta tirgos.

Lursoft izziņā redzams, ka SIA “TRIALTO LATVIA” lielākais kapitāldaļu turētājs (94,4%) ir SIA “KOBLENZ DROŠĪBA”, bet atlikušie 5,6% pieder SIA “Rītava Holdings”. SIA “TRIALTO LATVIA” patiesā labuma guvēja ir Simona Deifta.

Aizvadītajā gadā SIA “TRIALTO LATVIA” bija darba devējs 264 darbiniekiem. Uzņēmums nodokļu iemaksās valsts kopbudžetā kopumā samaksājis 21,68 milj. EUR, tostarp 1,57 milj. EUR valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās un 0,7 milj. EUR iedzīvotāju ienākuma nodoklī.