“Coffee Nation” pārsaukts par “Lagardere Travel Retail”

03.10.2023 06:33:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka 2001. gadā dibinātajam SIA “Coffee Nation” nosaukums mainīts uz SIA “Lagardere Travel Retail”. Jānorāda, ka kafejnīcu tīklam “Costa Coffee” š.g. sākumā mainījās īpašnieks, par jauno kapitāldaļu turētāju kļūstot franču “Lagardere Travel Retail”. Iepriekš, jau kopš dibināšanas brīža, SIA “Lagardere Travel Retail” piederējis uzņēmumiem no Lielbritānijas, kopš 2005. gada kafejnīcu tīkla vienīgajam kapitāldaļu turētājam esot “Coffeeheaven Holdings Limited”.

Lursoft dati rāda, ka 2022. gadā SIA “Lagardere Travel Retail” apgrozījums sasniedza 2,66 milj. EUR, bet tā zaudējumi pēc nodokļiem – 291,38 tūkst. EUR. Lursoft Multi atskaites dati liecina, ka ar zaudējumiem uzņēmums strādājis pēdējos trīs gadus.

2022. gada izskaņā SIA “Lagardere Travel Retail” piederēja vienpadsmit kafejnīcas.

Jānorāda, ka šogad SIA “Lagardere Travel Retail” piedzīvojis ne tikai īpašnieka un nosaukuma maiņu, bet mainīta arī kafejnīcu tīkla valde, šovasar par jauno valdes locekli ieceļot Andrzej Kacperski, bet valdes locekļiem – Aivu Strazdiņu un Maciej Gajkowski.