Aizvadītais finanšu gads "DPA" nesis zaudējumus

22.11.2023 06:30:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka laika periodā no 2022. gada 1. jūlija līdz š.g. 31. martam IT nozares uzņēmums SIA “DPA”, kas darbību veic ar zīmolu “Squalio”, apgrozījis 23,18 milj. EUR. Salīdzinot ar gadu iepriekš, aizvadītajā finanšu gadā uzņēmuma apgrozījums sarucis par 24,4%. Lursoft esošais gada pārskats rāda, ka arī pagājušajā finanšu gadā SIA “DPA” turpinājis strādāt ar zaudējumiem, tiem palielinoties līdz 797,2 tūkst. EUR.

Pārskata gadā SIA “DPA” turpināja stiprināt kapacitāti esošajos un jaunajos tirgos, attīstīt esošos produktus un pakalpojumus, kā arī ieguldīja jaunu produktu un pakalpojumu attīstīšanā. Iesniegtajā vadības ziņojumā norādīts, ka galvenos ieguldījumus 2022./2023. gadā veidoja infrastruktūras un kiberdrošības komandas iegāde, klientu bāzes paplašināšana un pozīciju stiprināšana esošajos tirgos Igaunijā, Bulgārijā, Kiprā, Latvijā, Maltā u.c., kā arī ieguldījumi kompetenču uzlabošanā un klientu zināšanu pilnveidošanā par dažādiem Microsoft produktiem un to funkcionalitāti.

Vadības ziņojumā norādīts, ka 2023./2024. gadā tā galvenā prioritāte būs IT servisu kapacitātes palielināšana un rentabilitātes uzlabošana, kā arī korporatīvās pārvaldības, efektivitātes un iekšējo procesu pilnveidošana.

1997. gadā reģistrētais SIA “DPA” aizvadītajā finanšu gadā bija darba devējs 44 darbiniekiem. Pērn uzņēmums nodokļos valsts kopbudžetā samaksājis 3,52 milj. EUR.

SIA “DPA” patiesais labuma guvējs ir Sandis Kolomenskis.